Siti’s Wedding Ceremony


Turn on your TV3 now. Siti’s wedding is on air live right now.
p/s : Siti is damn cute in white dress plus tudung.

Update: Missed out the wedding? Pictures available here and here

  1. #1 by Irwan on August 21, 2006 - 11:57 am

    for those who missed the live, there ceremony will be re-aired at 7.30 tonite

  2. #2 by abid on August 21, 2006 - 12:14 pm

    THANK GOD he made it…and everything just fine..i am so glad with the descent ceremony…i was almost bursting into tears to see her but my tears would be the tears of joy because i am so happy for her

  3. #3 by Irwan on August 21, 2006 - 12:22 pm

    glad you feel like that… she’s so sweet in her wedding dress isnt she…

    • #4 by BUDAK CUTE on May 21, 2009 - 3:28 am

      I’M ALSO HAPPY WITH KAK SITI…

  4. #5 by sarah on August 21, 2006 - 1:58 pm

    i’m happy for siti. thank God she finally married. I’m pity her for all the consequences she has to face due to the marriege with D.K. Congratulation ti siti.

  5. #6 by keyra on August 21, 2006 - 2:33 pm

    im also happy 4 ct. but i think she’s not sincere enough to marry dk. it seems..anyway congratulations ct n dk

  6. #7 by Irwan on August 21, 2006 - 5:47 pm

    siti dah kahwin, so pas ni xblh kutuk2 dah.. sebab nanti dapat dosa meruntuhkan rumah tangga orang… cam meruntuhkan masjid. smoga siti bahagia… jgn cerai2 plak

  7. #8 by imran on August 21, 2006 - 6:51 pm

    Heh… berkesanlah tactic kau letak entry pasal Siti nak promote blog. Dah ranking nombor 6 kat M’sia Top Blogs tuh… LOL.

  8. #9 by Irwan on August 21, 2006 - 7:01 pm

    huhu.. saje je letak.. nak bg faizi sedih skit… ari tu dia demam bile siti umum dia nak kawin.. aku ajak gi tioman pun x nak

  9. #10 by abeon on August 21, 2006 - 9:45 pm

    keyra…how could u possibly know that she aint sincere enuff for the wedding???…r u her consultant?therapist?psycholigist??soothseer??whatsoever…ko jgn nak memandai buat speculation…nanti org kata ko ni suka bawak mulut n suka speku

  10. #11 by cukupdah on August 22, 2006 - 6:21 pm

    Hey, she’s married already, lah!Sincere or not, who’s to say.I must say the wedding pics look cute.She is after all Malaysia’s darling.Hope Siti and Datuk K will be happy 4ever and learn 2 cope with the realities of a celebrity marriage.The wedding is over, but life 4 them is just beginning.If the step sons don’t like it, too bad.

  11. #12 by cukupdah on August 22, 2006 - 6:27 pm

    Jealous ke Miss West & Marsmega.Be happy 4 the couple.Looks like u are the bitchy one!Jangan nak kata orang, kalau wedding u tak masuk paper, apo nak dibuat?Btw, Siti berkenan dgn Datuk K lepas Datuk K cerai.Bekas isteri Datuk K yang gila wang agaknya, nak buat apa dengan4 rumah hah?

  12. #13 by GEBENG on August 23, 2006 - 2:47 am

    SEMOGO CT DAN DATOK K BERBAHAGIO SEADONYO…
    GEBENG X KISAH……..

  13. #14 by adiya on August 23, 2006 - 9:19 am

    it’s already 23rd of august.. means dah masuk hari ke tiga ct bergelar isteri… how is she now??… hope that her life more cheerful after she get everything in her life now..

  14. #15 by kak aida on August 23, 2006 - 12:53 pm

    dear Irwan and the others,

    Gosh! altho’ I don’t know any of you guys in here, but it is such a relief to ‘singgah’ over here and read comments on CT in this blog. Thank you so much for standing by her. There are so many blogs and minds out there that are full of hatred and negativity which I don’t think CT is happy to know abt. But this particular one – it’s a pleasant and CT friendly 🙂 i like it and it made my day! i wish i could tell CT.
    take care guys and have a good day ahead!

    – Life is too short to hurt one another – should try to live to the fullest! –

  15. #16 by ainturboo on August 23, 2006 - 4:01 pm

    Why can’t we be happy for others? I don’t get it with people keep talking about CT and how she wrecked the marriage of Datuk K. If it is the thruth, I don’t think he’s mother, sister or any of the family members would be there yesterday. Don’t those people realise that ‘apa yang terjadi itu semua ketentuan Allah?’. We don’t know exactly what happened in his previous marriage and why should we bother anyway? Things happened for reasons. What do they get from critisizing her? I’m not a die hard fan of her but I think people should give her chance to live the way she wants it.

    Bachelor or divorcee, it’s her life and she will live with it. She never brought us any problems and she works hard for her own money. She never asked anything from us and who are we to tell her how to live her life? and how they spent their money on the wedding? membazir? itu hak dia. menunjuk dan riak? itu antara dia dengan Allah.

    All about she drinks, she smokes, she’s wild, she’s a hypocrate…so what? Did she ever shown it in front of us? if she does all that, I would say she is one heck of a smart girl because she’s showing the good side of her to the public and keep the bad side only to herself or people around her. Why people critisizing her? she’s not angel who makes no mistakes. She’s just like everyone of us..and we make mistakes everyday.

    So, leave them alone. Kalau apa yang dikutukan oleh kita pada CT dan keluarganya adalah tidak benar, sia-sia saje kita sholat setiap hari kerana fitnah itu berat dosa nya.

    Have a good life CT. Mohon pada Allah agar sentiasa dilindungi dan sering dipermudahkan perjalanan yang sangat singkat ini. Amin.

  16. #17 by Irwan on August 23, 2006 - 7:57 pm

    thanks kak aida for your visit and kind words,

    like ainturboo, Im not a big fan too. but i agree that siti deserve a chance to do what she want. Her popularity and having a lot of fans shouldn’t be the justifications to influence siti’s life.

  17. #18 by edora on August 24, 2006 - 12:18 am

    hai ‘cukupdah’ don say like that abt tengku zawyah. you don’t know how it feels like in her position. da hidup lama dgn suami dan anak2..suddenly..the husband’s wedding is the “wedding of the year”. Tapi its lucky that all the children are big..but kesian the youngest..who said “Mummy, y daddy want to marry again” kesian dia lum lagi faham. Tapi to Siti, I hope she still keeps her promise and still pursue her career..and entertain us..All the best to her and her future with Dato…and doakan Tengku zawyah n family lebih tabah melayari hidup mereka as time goes by..inSyaAllah!

  18. #19 by Irwan on August 24, 2006 - 1:40 am

    InsyaAllah…

  19. #20 by hajar on August 24, 2006 - 10:26 am

    assalamualaikum…

    agak2 kalw ct 2 bkan SITI NURHALIZA kita akan kutuk dia x??? xkan kan..
    kdg2 sian gak kt ct 2..just bcoz she is a no 1 singer in malaysia n even indonesia abis dia asik kn kutuk jek… skan ni banyak lagi masalah kat malaysia yang kita kena amek tau such as pasal beribu-rbu uamt islam yang memohon untuk jadi ahli neraka n dah siap tubuhkan persatuan islam murtad lagi!!! sape yang bodoh kalw diorang berjaya tubuhkan persatuan tu??? kita pk la sendiri!! dunia ni dah kiamat…dah tua sangat dah..cukup2 lah kutuk n fitnah memfitnah ni..

    tq

  20. #21 by reindha006 on August 24, 2006 - 11:07 am

    Assalamualaikum…
    Buat Teman Sekelian,
    Keaslian wajah yang terpancar pada raut wajah kalian adalah mencerminkan dari hati yang suci dan bersih…
    Cuba tengok kat cermin tu… nampak tak ???Apa yang kalian nampak tu ha ??
    Cuba tengok lampu tu…apa yang kalian nampak pula tu …??
    Kekadang warna merah kan, kekadang warna kuning kan… kekadang macam2 warna yang boleh kita nampak kan ???
    Semua tu bukan ke hasil ciptaan manusia ???
    Kita boleh ke cipta apa yang Allah cipta tu yea ???
    Sian kita kan … sering lupa dan alpa dengan kehebatan Allah..
    Tapi kan , jangan sampai Allah lupa dengan kita udah leeeer…
    Sampai jumpa lagi k…

    Baga

  21. #22 by Datuk Z on August 26, 2006 - 12:55 pm

    CTea bukan ingat siapa peminat nya, yang peminat bodoh sangat asyik *terpukau* ngan tayangan persembahan CTea tu dah kenapa? Lain kali tak nak, jangan sokong langsunglah. Buat susah kan diri tu. Kan dah jadi bodohan *pemukauan* CTea. Tak peduli lansung pun CTea siapa yang dah sokong dari mula hingga sekarang. Disebabkan CTea tidak peduli tu semua, kan pentingkan diri sendiri namanya & mempunyai pemukauan menarik penonton sebagai peminat setia dengan menggunakan tarikan tipu daya CTea tersendiri. Habis peminat yang dibodohkan tak kira lelaki atau perempuan, tua muda hampir berbilang kaum juga, tak kira pangkat atau darjat pun terus tertarik pada keseluruhan pukauan CTea. Apa CTea peduli sekarang, dah dapat duit juta-juta dari album-album pembikinan CTea. Dah kaya tiap-tiap tahun dari permulaan, memang menang anugerah yang ditandingi, daripada artis-artis lain. *Dah lah tu Konsert nak tengok persembahan pemukauan nya masuk tiket bukan murah. Amat mahal sekali berbanding ngan konsert artis-artis lain, betui aii… Tak ke pelik?Exclusive sangat ke CTea?* Walaupun orang kata itu rezki CTea. Kita perhatikan ada yang tak kena bidang yang diceburinya. Ada RAS… ke untuk orang suruhan… bawah-bawahan.? Tak Alert ke tak sedar le? CTea…tak nak masuk campur ke dah tahu buat bodoh saja ke? Biarkan ke? Tanggung lah bersama-sama dalam bantuan RAS… ini. Tamak pentingkan diri sendirikan namanya tu, Report kat polis pun tak kan jalan punya. Cos ur daddy CTea was x police? Sekarang tak payah susah-susah lagi dah betui-betui jadi serta merta naik pangkat setelah di ijab kabulkan bersama Dato K.(Kaya Kedekut Kerepot), pangkat Mak Datin *instant*, *Pangkat Ibu Tiri*, Bakal *Pengankut Business Women Entrepenius *segera*. Pangkat Jutawan Dalam Sekelip Mata Serta-Merta. Pengangkat heboh-heboh dalam *buat baik* berpada-pada untuk tayangkan seluruh Media. Media ini pun satu lebih lebih puji-puji CTea. Dapat duit lebih ke? Lain kali nak buat biarlah *sincere* sama adil untuk semua belah pihak. Tak de cerita bukan-bukan habis lebih-lebih menipu peminat. SEKARANG ni Peminat dah terasa ditipu habis-habisan. Dari Peminat yang dulunya suka habisan kat CTea tapi sekarang dah serik terus setiap langkah pun dah rimas ngan cerita-cerita mahupun baik atau sebaliknya yang dipilih CTea. Sokong habis-habisan pun CTea tak dipedulikan kita peminatnya & tak mahu kenal pun siapa peminatnya. Lebih baik peminat duk diam. Sekarang ni lagu-lagu CTea dah senang download kat net. Satu peminat beli cd n upload kat net je semua dapat dengar n see the video clips. Duit beli cd CTea dulu habis-habisan kat album pun tak dapat apa-apa pulangan. Rugi-rugi selama ini, den peminat dan ramai lagi peminat diluar sana baru rasa sedar & rasa *tertipu* . Biarlah CTea & Dato K (Kaya Kedekut Kerepot) Mementingkan Kepentingan Dengan Hidup Gaya Pilihan Nya Itu.

  22. #23 by peminat ct, faiz dari spore on August 26, 2006 - 1:41 pm

    halu kawan2 semua, terutama kali sama2 la kita bersyukur atas akak kita ct n suaminya datuk k yg telah pun selamat diijab kabulkan. alhamdulilah! amin! at 1st i s perminat dia memang disagree abt her choice. kak ct ni lawah dan mempunyai segala galanya pada dirinya jadi kenapa dtuk k yg dipilihnya? Ish, heran betul lah! tapi cuba kita renungi balik, jodoh, ajal semua ditangan tuhan. kita merancang tuhan yg menentukan so kita sebagai umat islam sepatutnya percaya kpadanya. semoga kak ct n suminya akan sentiasa berbahagia disamping insan2 yg tercinta. salam sayang saya buat kak ct n semua disini. assalamualaikum!

  23. #24 by Rasa Tak Bersalah ke? on August 26, 2006 - 9:05 pm

    Bayangkan our Mom & Dad orang jutawan. Dah berbahagia bertahun-tahun lamanya bersama family. Dah bertahun-tahun lamanya berhempas pulas sama-sama bangun untuk manaikan taraf kehidupan family berasama-sama. Pahit & manis ditempuhi bersama. Biasalah Mom & Daddy orang-orang ahli koprat. Jadi banyaklah kenalan & rakan-rakan sepejuangan. Tidak ada apa yang hendak di sangsikan. Tiba-tiba Daddy mengadu feel very lonely, alasan Mom dah tak pedulikan Daddy lagi. Kaya, banyak duit nak publicity lebih lagi, nak cari wanita dahi licin berprestige kononnya & bermacam-macam alasan yang tidak bermunahsabah for the top abis lah tu! So pekara Daddy adalah hawa nafsu semata-mata untuk dapatkan kepuasan keseronakan kebahgiaan pada dirinya pula bersama Wanita Daddy. Wanita Daddy tu rasa dirinya tidak bersalah langsung memperlakukan tindakan tingkah-lakunya. Sedangkan betapa ramai lelaki Bujang baik-baik diluar sana yang menyukai wanita tersebut. Tidak kurang kacak, seperti taraf hidup wanita itu. Setelah Lelaki-lelaki Bujang itu ditolak, barulah mereka tahu pekara sebenarnya, kenapa lamaran mereka itu di tolak oleh Wanita Daddy. Jawapannya? Dan wanita Daddy dapati perbuatan dirinya itu adalah betul semata-mata kononya yakin demi kebaikan dirinya & tidak melukakan kesemuanya. Wanita Daddy kelihatan seperti biasa tenang sahaja disebalik wajah yang ayu jelita. Hampaaa! Mom & kita anak-anak. Tiada sesiapa pun yang mengetahuinya betapa pilunya hati kami ini. Namun dalam hati yang hancur berderai ini kami tunjukan image kami yang tersenyum nampak seperti tiada ada apa-apa yang berlaku saja. Pertanyaan kami, bayangkan berlakunya tragedi ini pada keluarga bahagia sesiapa yang masih bernadi? Pada sesiapa yang tidak mengalaminya pasti tidak mengetahuinya. Hanya bersimpati sahaja yang dapat di tunjukkan. Kami berserah segala-galanya tragedi pahit ini pada Tuhan Yang Maha Esa. Hanya DIA Tuhan Esa yang mengetahui disebalik suratan takdir ini yang berlaku ini….

  24. #25 by Z on August 28, 2006 - 12:44 pm

    whatever it is…just leave her alone. Let her explores her new world with her beloved. She deserves it. Re “behind the scene” only they and Allah know. We have no right to interfere…..

    Put your thinking to Lubnanese and other important global issues!!!

  25. #26 by Wise on August 28, 2006 - 10:05 pm

    Not only u alone might think of these Lebonanese n others of issues. We together too have the right to think of that. Dont bcause these two selfish couple we r urguing in here. I m sure these very selfish couple r very happy to see us Ex-Fans fighting & urguing each other as they r already grabbed evrything from what they really want. Now they Off-hands. So think very carefully not bcause of these couple we r lost n stupid. Wheres our right n dignity? They r human n we too r human. Remember that. Yes God gives us brain. So do use it very wisely not wrongly by following NAFSU. U r intruder, for going to the wrong Forum. Next time do please go to the right forum instead, for other issues. Isnt that these couple r selfish & cruelty enough confrontly without realise that God IS EVERYTHING that has give them *naturally looks* n these couple dont want to except their wrong doing behaviour. Yet they think wif all the wealth that they have they can do whatever they like. Even buy someone? Yes i myself do Remember! From God its come n From God it will b taken away. Thats why as i said no one else can do anything only shows sympathism. ONLY EVERYTHING IS GOD. YES ALLAH S.W.T.

  26. #27 by Balqis on August 29, 2006 - 2:27 am

    yang dah lepas tu sudahla..siti pun dah selamat bernikah dgn datuk k…kita doakan ajela kebahagiaan diaorg..selama 11 tahun siti menghiburkan peminat2 dia dan skrg biarlah dia menikmati kebahagiaan bersama suami dia..yg kita asyik dok mengata,mengumpat,mencaci siti tu apa hal..kan dosa besar tu..banyak lagi perkara yang berfaedah yg boleh dilakukan daripada membuat dosa dgn mengata hal org..apa perasaan kita kalau kita sendiri ditempat siti…siti pun ada perasaan ingin dihormati,dikasihi,dicintai,dihargai..jgn la kutuk dia lagi..yang dah berlaku tu biarkanlah …….

  27. #28 by juwita on August 29, 2006 - 2:49 am

    I have these to say. I am not an ardent fan of siti or has been or nasib will not be pun. however..the ‘fuss’ over her wedding memang over. Whether kita kata biarkan lah dia ke apa ke..still because she’s malaysia’s top celebrity kenalah dia terima apa apa pun. And i think peminat tak payahlah over defensive. Everyone is entitled to their own opinions. So this is mine. Ct is a ‘next door’ girl (i.e. budak kampung yg sgt selfish). She nak kahwin siapa ikut suke BUT to get involved in a relationship with this ‘hadap’ old man who has got 4 beautiful kids i think she could have avoided. The fact is she didnt..and truthfully reflected her ‘selfishness’. To be honest….she looks at datuk K as if he is everything …and everone can see that CT was and is and will be blinded by what she calls.’love’ konon. Like all of you said ..’biarlah’ dia..yes kite biarkan dia BUT she has to know bukan semua rakyat Malaysia think highly of her. So get it inot your brain Siti if you have one!

  28. #29 by lin on August 29, 2006 - 7:15 am

    Juwita

    So get it inot your brain Siti if you have one!

    She certainly has one. Otherwise she wouldn’t be one of the richest entertainer in this region.

    Cheers.

  29. #30 by Nora Cun on August 29, 2006 - 12:26 pm

    biau ler dieorg, dah settle da poon.

  30. #31 by mimie on August 30, 2006 - 9:24 am

    Akum!
    tahniah ats perkahwinan kak cT! ktorang heppy sgt2!
    LUV U SO MUCH!!! eMmuAhH!!!

  31. #32 by ikeen on August 31, 2006 - 3:15 pm

    hi guys,

    Jodoh dan ajal ditangan tuhan, Walaupun kiranya siti menolak habis2an tp suratan Illahi kita tak boleh nak lawan. So kite semua kena positif tentang perkahwinan siti dan Datuk K. Doakan mereka bahagia ke akhir hayat..Walaupun saya bukanlah peminat siti tapi bab2 kahwin ni saya tak boleh nak bahas, Yang penting dia tak melakukan perkara2 yang dilarang dalam agama. Walaupun kiranya dia bermadu bukan kah itu yg telah di tulis. Lagi pula Perkahwinan ini seumpama kita telah menyempurnakan separuh dari yg di tuntut dari agama kite. Kalau boleh Siti akan mula bertudung pula lepas kahwin ni….:)

  32. #33 by kAY on August 31, 2006 - 3:42 pm

    AKU TAK TAU AA MCM MN, TP MASA WEDDING TU FOR SURE ADA HATI YG TERLUKA PERSONALLY.. SAPE LG KALAU BUKAN TENGKU N ANAK2 DIA.. APATAH LG MAJLIS TU GILANG GEMILANG. APA KATA HATI KECIL ANAK2 DATUK K. CUBA BAYANGKAN ANDA D TEMPAT ANAK2 DIA.. HANYA ORANG YG PERNAH ALAMI MENDA MCM NIE TAU APA KATA HATI. TAPI KALAU BUKAN DATUK K, DAN D GANTI DGN SORANG JEJAKA LAIN YG FOR SURE BUKAN X LAKI ORANG, AKU PASTI WEDDING NIE TAKDA MASALAH.. BUATLAH MAJLIS MEWAH2, AKU NDAK KISAH COZ SETIAP ORANG MAHU MAJLIS WEDDING YG TIDAK BOLEH D LUPAKAN. AKU PUN PELIK, WEDDING ERRA DULU PUN MERIAH GAK, ALA2 CINDERELA GAK, TP ORANG TAK BISING MANA.. MUNGKIN SBB CT NIE AMBIL HAK ORANG, SO DR PERASAAN TU SAHAJA AKAN MENJADIKAN SETIAP APA YG DIA BUAT TAK D SENANGI ORANG LAIN.. WALAUAPAPUN CT DAN DATUK K SUDAH D IJAB KABUL, BG AKU SUDAH JODOH CT. SEKARANG AKU HANYA MAMPU MENYINTAI SUARA CT. SORRY KALAU KATA CT TAK MAMPU JD RULE MODEL UTK REMAJA..

  33. #34 by doremon on September 6, 2006 - 4:32 pm

    mmngpun ct ngada2 bertambah gedik sejak kawin ngan ngan datuk k…apa nak jadilah kerajaan perabis duit dok tayang cite kawin dia berjam2 berhari2 apa ke jadahnya….anak raja pun tak kawin mcm ni tkde lak nk riuh sekampung….aku takut kawin hebat2 nanti kena tinggal jadi janda lak baru padan nagan muka….hopefully dia bahagialah…..tapi biasanya tuhan bayar cash hari ni dia ambl hak orng esok lusa orng ambl hak dia lak…

  34. #35 by ila on September 9, 2006 - 3:26 pm

    dah jodoh depa nak buat camna…. bersabaq je la

  35. #36 by sharifah on September 17, 2006 - 9:10 am

    siti cukup kejam punya betina hati busuk, mulut manis pandai berpura didepan orang tetapi di dalam bermiyang sekali smapai saumi orang pun dia berani rampai apa punya orang islam aku pun tak tahu buat malu saja

  36. #37 by sharifah on September 17, 2006 - 9:18 am

    Hai,.. siti emak,bapa, dan abang -abang kamu itu dah buta dengan duit dk ke? Dah lupa dahulu punya tak bolih ini dan itu sekarang apa dah jadi…sampai laki orang pun siti dan sapu habis tak berhati perut, dan jangan duduk menunjuk-nunjuk-lah siti …Tak akan berkekalan tunggu-lah nanti kita semua …hanya tunggu nak tengok saja, tambah pula siti kamu mesti ingat kamu ada anak tiri, kamu bukan selalu dan 24 iam bergembira dan pula berribu -ribu peminat bersumpah-sumpahkan mu so kamu pasti akan di tunjukkan olih maha esa.

  37. #38 by HAMBA ALLAH on October 9, 2006 - 1:52 pm

    kepada manusia2 yng hobinya membuat fitnah, mengumpat&mengutuk…
    terimalah balasan yang azab lagi seksa di neraka jahanam nanti….
    itulah antara JANJI-JANJI ALLAH buat makhluknya yang ingkar akan perintah2NYA dan x tahu bersyukur atas segala nikmat2 yang telah diberikan……….
    kalau dah rase diri tu kebal sgt..teruskan…
    # sekadar pesanan dari hamba ALLAH untuk sesama hamba……..

  38. #39 by melissa on November 15, 2006 - 2:48 am

    hello everybody

    ok, i would write in malay but my spelling is not great but i can speak it fluently. anyway im half singaporean-malay and new zealander.
    i miss the whole live show of her wedding but my god, thank you for putting her photos on the net! she looks beautiful. i hope some day to have a malay wedding too.

    terima kasih!

    melissa

  39. #40 by fatin on February 24, 2007 - 3:57 pm

    yg korang x puas ati ngan ct tue naper????dier x de slh pon ngan korang…bkn nyer dier kawing nagn bapak korangpon.. ank tiri dier pon ader yg blh terima…yg korang x leh time nie aper???mmg la ckp kt org ikut mulut jer…….nnti klu dhkene ke btg idung sndr mule la nk cover tue…nkcover nie..nnti mule la ckp…dh jodoh sy dgn dier nk wat cam ner….same la jgk cam ct tue…dh tuhan dh tentukn jodoh dier ngan saper korang x pyh susah ati nk ngutuk dier lg… klu korang x ske jgn la msk kt laman web nie…x sah nk sakit kan ati korang…n lg 1 jgn nk ngutuk org…ingt kpd yg blom n yg dh kawin yg busuk atie ngan ct nie…idup korang pnjg la…x yah nk msk cmpur hal umah tangga org…nnti laki korang ker tunang ker pakwe lari br padn ngan muke korang….hahaha nnti org sumer ckp….mulut tue lain kali jage…jgn nk ngate org jer..diri kter x tentu lg…padn muker….

  40. #41 by Lazuardi (F4121S) on February 25, 2007 - 6:27 am

    ap pula ni byk org nak hujat ct???pada sirik ke???mestipun pelbagai 0rg nak hujat ct!!Allah swt akn membalasnya.ati2 nak kena azab ke!!!!sgeralah tobat.tu 0rg byk dengki sm ct kerna ct kaya!!!tak bole laa dengki!!!dosa laa!!!

  41. #42 by Lazuardi (F4121S)>Ind0Nesia on February 25, 2007 - 6:31 am

    ct cekalkanlah hatimu,pelbagai it smua ad jalannya

  42. #43 by Lazuardi (F4121S)>Ind0Nesia on February 25, 2007 - 6:34 am

    wahai org2 penghujat.tobat laaa
    SEBELUM KNA AZAB

  43. #44 by NADIA on March 1, 2007 - 2:16 pm

    I MEMANG BENCI CT…PERAMPAS SUAMI ORANG..NO MATTER HOW SEMUA ORANG DAH TAU SUAMI DIA DAH PERNAH KAHWIN AND DAH ADA ANAK…KALAU KITA NIE PANDAI BERFIKIR DAN TAU TENTANG DOSA KITA AKAN BERUSAHA ELAK KAN DARI MENGHANCURKAN RUMAH TANGGA ORANG..SESAMA ISLAM PULAK TU…DAN AKAN ELAK KAN DIRI DARI BERCINTA DENGAN SUAMI ORANG.PADA HAL SEBELUM CT KAHWIN DENGAN DATUK K , CT PUN TAHU DATUK K SUAMI ORANG….BUAT-BUATLAH BERTAUBAT

  44. #45 by emy on March 20, 2007 - 9:33 am

    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  45. #46 by aida on April 5, 2007 - 10:01 pm

    cantik2 gamba siti nurhaliza kawin..walaupun ct nampak mcm anak dara datuk k, tp, dah jodoh diorang, sapa berani x setuju keputusan Allah??sapa??

  46. #47 by aida on April 5, 2007 - 10:03 pm

    cantik nyer siti nurhaliza..walaupun dia nampak mcm anak dara datuk k, tp dah jodoh diorang..sapa berani x setuju dgn keputusan Tuhan??

  47. #48 by annissa on April 25, 2007 - 2:18 pm

    woi.. buat semua fans cik siti…
    siti itu tak lah cantik sangat dibandingkan dengan artis Indonesia
    bodynya patera
    wajahnya biasa2 aza spt wajah kampung
    makanya tu ia pingin dipanggil datin karena ia udah capek hidup miskin sehingga ia tidak memperdulikan lagi perasaan hati wanita
    dan kita sebagai manusia biasa hanya bs mendoakan yang baik2 saja biarlah hanya allah saja yang membalasnya karena apa yang diperbuat siti maka sitilah yang akan menerima balasannya karena hukum karma itu berlaku dan ia pasti juga akan merasakan seperti apa yang dirasakan isteri pertama datuk k..

  48. #49 by Edwin Wille on November 9, 2010 - 2:44 am

    considerable almanac you lock up

  49. #50 by Hulda Bentzen on November 13, 2010 - 4:16 pm

    I know that the majority of guests suppose that.

  50. #51 by psoriasis fish turkey on January 23, 2011 - 9:59 am

    Ive been meaning to read this and just never acquired a chance. Its an issue that Im very interested in, I just started reading and Im glad I did. Youre a wonderful blogger, one of the very best that Ive seen. This weblog unquestionably has some data on subject that I just wasnt aware of. Thanks for bringing this stuff to light.

  51. #52 by computer repair Tamarac on January 23, 2011 - 10:04 am

    How is it that just anyone can write a blog and get as popular as this? Its not like youve said something extremely impressive –more like youve painted a fairly picture through an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, here. But do you truly think that you can get away with adding some pretty pictures and not seriously say anything?

  52. #53 by how to lose fat fast on January 23, 2011 - 4:11 pm

    Thank you for that wise critique. Me & my neighbour were preparing to do some research about that. We got a excellent book on that matter from our local library and most books exactly where not as influensive as your data. I am very glad to see this kind of info which I was searching for a lengthy time.

  53. #54 by craps spiel on January 24, 2011 - 1:20 pm

    I admire the valuable details you offer in your content. I’ll bookmark your blog and also have my kids examine up here normally. I’m quite certain they will learn a lot of new stuff here than anybody else!

Comments are closed.