Siti’s Picture Again – Last one


Not enough with stepsons pictures and the last pictures, Lin asked for more, and I just remembered that my friend hosted some pics in his forum. So I’m gonna post it here.

It has been awhile since I post investment-related post. It’s kind of hectic here right now with drizzle and class pouring in together. When everything is settled down, I will make a comeback.. haha

(Photos after jump) >>

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

Siti Nurhaliza Pictures

huuhu… strawberry cicah coklat.

Siti Nurhaliza Pictures

Source: TaipingMalaysia.com

  1. #1 by imran on August 30, 2006 - 10:02 am

    isk ko ni… membazir bandwidth je letak gamba lagho bebanyak.. baik ko link aje ke taipingmalaysia tu biar dia tanggung bandwidth.

  2. #2 by Irwan on August 30, 2006 - 10:04 am

    haha… bandwidth imageshack la… lagipun bandwidht hosting baru ni byk.. 30gb.. sure x abis

  3. #3 by mimie on August 30, 2006 - 10:06 am

    tahniah!!!
    sayang kak cT!!! emMUahHH!!!

  4. #4 by CypherHackz on August 30, 2006 - 4:40 pm

    no comment pasal siti. huh!

  5. #5 by itewaing on August 30, 2006 - 6:47 pm

    testing

  6. #6 by lin on August 30, 2006 - 8:15 pm

    Thank you so much!! Kalau ada gambar kat klcc baru-baru ni,postlah lagi ya!

    x

  7. #7 by rose on August 30, 2006 - 11:06 pm

    nak tengok gambar ct sanding kat klcc….plz…

  8. #8 by amy on September 2, 2006 - 5:36 pm

    alwayssss sokong ct……..

  9. #9 by emy on September 3, 2006 - 12:35 am

    i hate sity….perampas suami orang macam takde jantan lain ke dalam dunia ni awak nak ambik laki n bapak orang jugak awak ambil….sesungguhnya tuhan itu maha pengadil dan maha berkuasa pasti satu hari CT akan rasai apa yang ex wife datuk k rasa baru padan muka dia….amin

  10. #10 by emy on September 3, 2006 - 12:46 am

    lupa kawan nak tuju pada datuk k bagi kesedaran pada CT.. dulu mesti masa dia nak kawin ngan tengku zawiyah dia pun baik kononnya macam style tackle CT sekarang la,,,,,, last last ditinggalkan jugak ni la dasar jantan memang tak sedar diri aku paling BENCI orang cerai hidup ni.tau nak yang muda n baik je yang diri tu tak sedar dulu bini dia ambil lawa jugak pas tu sebab jantan gak badan peremuan berubah apa taknya hari2 kena hentam tolong beranak lagi dah lama badan pun tak cantik perempuan jugak ditinggalkan…..ni la nasib perempuan… CT memng tak berhati perut kalu dia betul sayang kan Datuk K dia patut pujuk datuk K balik ke family dia bukan dgn merampas hak orang lain.
    jantan jantan…… kenapa tak boleh hargai n sayangi isteri anda kini n selamanya….seperti di perkenalan dulu, diamana janji2 pada isteri mu dulu…emmmm benci akan perkahwinan CT yang merupakan perampas kebahagiaan orang lain…..

  11. #11 by yoyo on September 4, 2006 - 10:07 am

    whatever……………….

  12. #12 by jue on September 4, 2006 - 2:05 pm

    buat CT yang disayangi

    > smoga berbahagia ke anak cucu, dmurahkan rezeki, dpanjangkan umur…..
    >biar apa pun orang nak kata…yang penting hati!cinta tak kenal siapa kan? jadi apa pun cakap orang yang penting its your decisisons k…..

  13. #13 by Marsmega on September 8, 2006 - 4:17 pm

    I read thru the articles about CT but couldn’t find a phrase that goes like this – “Siti Nurhaliza mengakhiri zaman gadis nya……”.

    I bet that Siti IS NOT A VIRGIN anymore when she wed Datuk J. In short CT DAH KENA KOREK by her intimate ex-boyfriend. Go ask her ex-boyfriends – Zamani or Ramli MS (I heard she was intimately close to Ramli MS).

  14. #14 by ANA on September 11, 2006 - 12:31 pm

    why i cannot see the whole siblings of siti nurhaliza on siti weddings?

  15. #15 by ZAIAH on September 12, 2006 - 12:22 pm

    Macam macam I dengar komen orang orang tentang Siti. Apakah yang harus kita pelajari dari kisah cinta Siti? Sudah ditentukan Allah kan????!!!!! Kalau DIA tak izinkan tentu Siti tak sampai pun ke jenjang pelamin. “What GOD put together, no one can put a sunder” Kita sebagai outsider ni, mohonkan yang baik sajalah. Look at it this way, dia tak menyusahkan kita sudah.

  16. #16 by annida on September 15, 2006 - 1:34 pm

    tak baik korang dok kutuk ct tu…tu kan dah jodoh dia..sabagai manusia kita doakan kebahgiaannya dan bukan mengutuk dan menghina..aku dulu pun tak suka gak dengar kalu ada pompuan yg merampas dan jadi 2nd wife…tapi dah terjadi pada aku….betul…ni semua kuasa ALLAH…pada mereka yang suka menhentam…hentikanlah…anda tak berada di situasi sebegini..fikir2kanlah….

  17. #17 by MAWI WORLD on September 24, 2006 - 9:56 pm

    hi all,,saya saje jer termasuk dalm nie…tgh boring kat umah..tk der show arini..so ronda2 la lam net nie haa..saya pun ada terbaca mcm2 kisah gosip CT nie kat sini >> http://www.celebvids.co.uk/2006/03/10/siti-nurhaliza-and-datuk-k/
    …tu yang saya takut nak kawin nie…tambah lagi kalau saya dapat janda..hmm cmna ekk??

  18. #18 by meenot_aikol_iium on September 28, 2006 - 2:44 pm

    aku ni bukanla peminat fanatic ct, tp as a well-civilized person, itu hak die as a humanbeing, aku jus doakan die bahagia n itu yag paling penting . korang yg mengkritik dier ni tau ke korang kawin nagn sape nanti?

  19. #19 by anne on September 30, 2006 - 10:50 am

    ini sudah jodoh….Tuhan yang tentukan segalanya..kita hanya mampu merancang,tuhan yang memnentukan..i;m not a fanatic fan siti,but its better to her married with dato khalid bila suda sampai masanya.

  20. #20 by fsdaf on October 13, 2006 - 12:57 pm

    Akhirnya, Siti dapat berasmara dengan Datuk K demio cinta suci. Cinta kasih sayang rindu asmara.

  21. #21 by sweety.. on October 20, 2006 - 12:05 pm

    knp org islam kutuk bangsa sendiri???…..im not muslim..nak sibuk hal ct watpe..itu kptsn dia,so respect lah..

  22. #22 by Linaaz on October 23, 2006 - 8:00 am

    wah siti semakin lawa… Bertuah Khalid dapat siti.
    Ini mesti boleh dijadikan kenangan untuk kita semua ye.
    I’m a big fan of siti. Saya ingin mengucapkan selamat
    berumahtangga dan semoga sukses dalam kariernye.

  23. #23 by yuniz on October 23, 2006 - 11:57 pm

    hai ct,i’ve read d comments & i pity u as u kena kutuk abis2 frm emy.i tink i knw wat u 1 & i understand wat u want.in life we nd to lk for a mature partner & 2 u datuk k is d most suitable 1.eventhough dia duda tapi tak bermakna hes irresponsible wat more if he can provide & support ur life.i hope ct tabah mghadapi dugaan hidup & kutukan frm viewers or peminat & semoga berbahagia hingga ke syurga

  24. #24 by Alexis Dae on October 24, 2006 - 6:18 pm

    Tu je lah yg diingat… Yg penting “hati”(jue)! “Cinta tak kenal siapa”(jue). Yeah rite! Go ahead n get married to anyone u like! X kira, bapak org ke, datuk org ke, x mention those malay girls yg get married to non-muslims n vice-versa. Mcm la x cukup betina n jantan yg bbangsa melayu kt negara ni. Bak kata orang “Cinta Itu Buta”. Wat da heck! Love is NOT blind. We are d 1 who is BLIND! Look at CT. She’s been blinded. Both were blind to be exact. Pity her… CT..u know who shud be d 1st person in ur ‘love list’? First, GOD. Second, parents. Third, urself. If u remember GOD, u WILL never do this. B4, i hv so much respect for u. Not only as a celebrity, but also as a pure malay girl. Nw, i x even hv respect 4 u anymore. Remember CT, what goes around, comes around. N we never know when it will come to us. Ur fan said, “What GOD put together, no one can put a sunder” (ZAIAH). Haha! Yeah rite! Bukan main byk celebrity kt negara ni yg bcerai (watever talak yg dkenakn la). Its tat d real meaning of marriage for muslim ppl? Klu x suka, cerai. Klu nk tmbh koleksi, kahwin lg. Klu x nak kumpul byk koleksi, cerai n kahwin lg. Wat d heck! Remember CT, watever happen to Datuk K’s ex-wife might happen to you too. Usually, ppl who cnt work out right in their previous marriage will have d same problem @ do d same mistake in their current marriage. This is because they have not solve d “old” problem/issue that they have in their previous marriage n those probs will follow up in their new marriage.
    Anywy, pls remember wat i had said to you when it does happen aiite..

  25. #25 by ct fan no 1 on November 7, 2006 - 2:43 pm

    helo alexis dae. mmg betul apa yg awak ckp 2. but this is my opinion, try to look at the celeb world full of divorce why???????? u know ct has ask for God’s help to choose a right decision for her life . so then God reply her pray and now they already married. wat can u say anymore? this has been fated in her life , just accepted it even every people dont want their marriage crush after many years. but what the points if u still stay wit ur hubby but u not happy. it is better to find a new life right! i’ve been experienced this , my fiancee juz fed up with me anymore coz i juz bz with my work then i decide to clash coz this is the best for both of us. although i still love him but i still have to let him go , i cant do this anymore . same as TZ , maybe Dk juz get fed up with her ,coz of something so dont juz blame ct for this. PLEASE let ct and dk happy with their marriage now. IT IS THEIR LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  26. #26 by azie on December 21, 2006 - 10:26 am

    memang tidak dinafikan ct kelihatan cantik pada hari perkahwinannya.tetapi dengan adanya datuk k disebelah ct seri pada wajah ct hilang.mungkin kerana lanjutan umur datuk k telah menghilangkan seri pada wajah ct yang seadanya berseri pada malam itu.tapi apakan daya ct telah suka pada datuk k.dah memang jodoh mereka.tapi pada pandangan saya ct boleh dapat yang lebih baik dari datuk k.ct punya segalanya…teramat rugilah ct dengan tindakannya ini…..namun,tak apalah saya mendoakan kebahagiaan ct dan moga perkahwinan ct ini kekal hingga ke akhir hayat…insyallahhhhhh……..
    semoga mendapat cahaya mata yang comel mcm ct…….

  27. #27 by Ingrid on March 2, 2007 - 2:54 am

    Pretty nice site, wants to see much more on it! 🙂

  28. #28 by ash iium on March 3, 2007 - 9:23 pm

    hahahaha
    gler dasat korg kutuk2 ct ni….

  29. #29 by Hana on March 3, 2007 - 10:24 pm

    Kepada CT @ Datuk K

    Kalau pandang bersama, renongi lah yang sdg merintih,kalau gelak bersama, kenangi lah yang kecewa,kalau makan bersama, ingati lah pada
    yang hampa, ingat lah kita hanyalah manusia biasa kalau kecil dosa yang kita lakukan tidak lah berat penerimaan nya, tetapi jika dosa yang kita lakukan untuk kepentingan sendiri hanyalah merosakkan jiwa yang tidak berdosa. Sedari lah kaseh sayang datang dari keiklasan bukan keduniaan
    satu pahala yang besar kalau kita eratkan silaturahim yang terputus.

    Saya amat meminati Siti, dengan penampilan nya, sompan santun nya dan
    lagu serta suara nya tetapi saya kecewa dengan tindakan nya. Namun saya harap jangan kekayaan membuat meka lupa dari mana asal nya .percaya lah kalau kita nak bangun dalam masa 1 hari, dan kalau kita nak jatoh pon boleh 1 hari kuasa ALLAH maha besar . Cubalah mendalami perasaan orang yang kecewa ,kemusnahan impian dihari tua bagaimana peritnya supaya kita dapat elekkan MENGECEWAKAN PERASAAN ORANG
    KERANA KEHADIRAN ORANG KE TIGA…..

  30. #30 by Mýr Fantasy on March 5, 2007 - 10:18 am

    Inilah suratan takdir…

  31. #31 by EZZIEY on March 9, 2007 - 3:20 pm

    KEPADA SEMUA. SITI TIDAK BERSALAH.SEMUA TELAH DITETAPKAN DARI MULA KEJADIANNYA, SIAPA KITA NAK PERSOALKAN TAKDIR ALLAH MENCIPTAKAN SESUATU YANG TERBAIK BUAT HAMBANYA.BIARLAH SITI DENGAN JODOHNYA. JGN MENGKRITIK APA YANG BERLAKU TERIMA DENGAN RASIONAL’ INGATLAH ALLAH MAHA MENGENTAHUI SETIAP KEJADIAN YANG BERLAKU.

  32. #32 by c_la on March 15, 2007 - 9:43 am

    weiii..sdah2la nak ngutuk c.t…tak kesian ker korang ngan ct..mgkn dah jodoh dia kot..2dah takdir bwat dia..so yg pntg kta doakn k’bahagian dia..jelah..mgkn ct rasa nie yg t’baik bwat dia..dan buat ct..selamat b’bahagia n moga b’kekealan..caaaayyyaaannnggg siti….cute gituuu….

  33. #33 by t_ya on March 16, 2007 - 6:47 pm

    Aaawoooo….kak ct..

    pa pun yg akan lakukan, buat dan fikirkan, lakukanlah dan buktikan lah kepada orang atau insan lain bahawa akak juga mempunyai perasaan ingin dicintai, dikasihi serta ingin dibelai…
    tahniah t_ya ucapkan kepada akak kerana mempunyai dan membuktikan keberanian akak untuk berdepan dengan semua ini walaupun akan tahu apa yang bakal akan tempuh. keberanian yang ditunjukkan oleh akak dan suami akak itu bukan semua orang memilikinya… hanya dihati saja….

  34. #34 by nor afidah on March 17, 2007 - 2:51 pm

    hai kak ct!love you!!!

  35. #35 by superboy on March 18, 2007 - 8:53 pm

    nak sgt tgk gambar yang katanya nampak bite kat datuk k & ct

  36. #36 by fasihalina on March 19, 2007 - 8:52 pm

    ct ko ni macam dah tak de jantan lain ke?suami org juga ko nak rampas. dah lah jantan dah ada bini anak pun ramai! tak sedar diri! dasar perempuan miang, perempuan gatal. eeeee tak pelah nak wat cam ne ko dah kawin ngan jantan tu! aku doakan ko bahagia jela. amin……………

  37. #37 by hidayah on March 19, 2007 - 8:56 pm

    ct lawat lah skolah clifford. takkan dah lpe kot skolah lama. kalu blh dtg la bawak baby.

  38. #38 by muza on March 23, 2007 - 3:12 pm

    assalammualaikum……
    semoga CT bahagia ke anak cucu….CT tetap best…….walau sesiapapun pilihan CT…dia tetap WORLD……….

  39. #39 by sirap on March 28, 2007 - 5:15 pm

    ala world pale hotak…

  40. #40 by Sara Wilson on April 5, 2007 - 3:56 pm

    Excuse, and what you think concerning forthcoming elections?

  41. #41 by emma on April 9, 2007 - 5:43 pm

    cool blog!

  42. #42 by Wildan Arifin on April 18, 2007 - 11:08 am

    Hai semuanya … kita harus selalu sadar akanapa yang telah terjadi pada siti… semua ini terjadi atas kehendak Allah SWT. Yang telah menentukan jodoh untuk situ…. Mungkin bagi siti Datuk adalah yang terbaik…. bila tidak mana mungkin pernikahan itu akan terjadi…. dan mari kita berfikir bahwa … kita hanya manusia… yang menjalani hidup atas apa yang dikehendaki.. Allah pada kita… begitu pula bagi siti…

    salam untuk semua
    Wildan Arifin
    Indonesia

  43. #43 by Tima on April 18, 2007 - 3:12 pm

    nice photos of this blog

  44. #44 by enotnotenot on April 28, 2007 - 11:54 am

    yuk!geli tgk cT wit dK…tp nk wat cmne kn,da 2 plhn die…..papepn,moge kekal hngga akhr hyt….n moge dpt ank yg comey2…bubui…!!!!!

  45. #45 by ara on April 30, 2007 - 7:55 am

    semoger sity bahgier ngan DK.first time 2..mmang x puas ati,tp nak wat camner..dah jdoh..dpt ank cpt2….[ingat,suare 2 aurat,aper paedah klau dok nyanyi jek..]..pakailah tudung..kan dh kahwin

  46. #46 by jaja on April 30, 2007 - 12:36 pm

    semoga kekal ke anak cucu….luv u forever ct

  47. #47 by yanni on May 17, 2007 - 11:39 am

    moga2 yg terjadi pada mantan istri Datuk,tak terjadi sama Siti ya…

  48. #48 by hakim on May 24, 2007 - 2:55 am

    ini blog ke apa? semua artikel takde kualiti!!

  49. #49 by Irwan on May 24, 2007 - 6:38 am

    huhu… lek bro.. saya budak baru blajar ^^

  50. #50 by tipah tertipu on June 21, 2007 - 4:02 pm

    cik siti semoga berbahagia di samping tersayang. tepi ingatle bhw setiap perkara yang kita lakukan ada balasannya. kalu dia boleh tinggal kan bini dia yang telah lama hidup bersama apatah lg kau yang baru hidup dgn dia. tapi apaapapun jodoh itu di tangan tuhan. fikir-fikir kanle

  51. #51 by tak minat siti on July 21, 2007 - 3:50 pm

    mmm…no komen…biasenya lau kite menjadi perampas satu hari hak kite akan di rampas jua…semoga tidak terjadi kepada siti..

    mmm yg berlalu biarlah berlalu…tiada siapa yg tahu apakah pilihan siti itu tepat..hanya allh saja yang tahu..

    mengenai keburukan siti mahupun datuk k..jgnla dibuka aibnya..
    semoga mereka bertaubat dan melalui perkahwinan siti dan datk k dapatlah mereka dijauhkan dari dosa berzina dan fitnah…

  52. #52 by tyra on September 30, 2007 - 5:46 pm

    hmmm askum.. pa pe jd kat ct pun kite harus doakan yg terbaik buat dier… mgkin Allah dah tentukan jodoh ini… Tidak boleh dihalang.. kite terima jer… lagipun ct tak nyusahkan sesape kalau dia kawin ngan Datuk K pun… ok. ct buatlah yg tbaik……

  53. #53 by zgsoftmi on October 3, 2007 - 11:38 pm

    Good site!

  54. #54 by annie on November 15, 2007 - 6:39 pm

    I love Siti Nurhaliza, I really want to see her!

  55. #55 by b1317 on December 13, 2007 - 9:27 am

    yeeeeeehhhaaaaaaa………ct dah nak naik haji daaaaa.die kato nok pkai 2dung lps plang haji nt.syukur leeee.hrap2 ct dpt anak cpat.kuang3.slmt bbhgia CT ngan DTK.KALID

  56. #56 by Lala on December 29, 2007 - 1:05 am

    To Marsmega….

    Sesungguhnya memfitnah itu adalah dosa yang paling besar.CT pun manusia biasa sama seperti kita semua yang tak pernah lepas dari melakukan kesilapan.Sebagai manusia kita tak sepatutnya membuka aib orang samada betul ataupun tidak. Biarlah Allah sahaja yang membalasnya.Yang penting jaga akhlak kita sendiri.Ditakdirkan adik perempuan @ anak perempuan kita yang difitnah @ tersalah langkah seperti yang CT ( As u Said). Apa perasaan anda?.

  57. #57 by jpryzhijchertkr on January 23, 2008 - 10:29 am

    Lafarge to buy Orascom Cement for $12.8 bln link

  58. #58 by Iriska-pe on January 26, 2008 - 5:27 pm

  59. #59 by Anne on January 30, 2008 - 9:49 am

    Wow, seems that the most commented post in this blog is about Siti.No wonder, she is very beautiful and popular…Besides she is looked so nice. Have a nice marital life Siti…

  60. #60 by simply_red on February 23, 2008 - 2:39 pm

    alahai EMY….. masa dia kawin dgn ct, dia bukan lagi suami orang….tak baca berita2 yang lepas ke, cakap pun main lepas, tau tak…? eh, engkau tak tau tu pasal kau tak redha …… Tuhan jadikan sesuatu atas sebab sesuatu lah… ni nak main doa2 orang lain pulak, ex wife dia pun senang lenang, tu lah cuma sunyi lahir batin jer… datuk bukan tinggalkan dia tepi jalan, masih sedap duduk rumah besar lagi…. kita doakan yang baik2 je lah yerr… ahaks……. jangan mare……….. nama pun artis…

    _simply red_

  61. #61 by lala on February 28, 2008 - 2:24 am

    To Alexis Dae
    Dalam agama Islam setiap perkara ada hukumnya.Contohnya berpoligami dan cerai.Setiap kelemahan datangnya dari diri kita bukan agama yang kita anuti.Ada x agama yang ajar umatnya buat benda jahat? soal hati dan perasaan tu, jgn la kita masuk campur ye, parents Ct pun tak bising2, jadi sape la kita ni nak komen Ct bahagia ke x, pilihan ct x sesuai la, ct buta la… come on alexis dae… hv u ever fell in love? kalau pernah syukur la, at least Allah bagi rasa n nikmat apa itu cinta sebenar but if u r not, think twice or may b more than twice, kenapa ek? oh ye,soal jodoh, nama awak ni pun glamour apa, kacukan ke? Allah dah tetapkan jodoh setiap kita x kira la orang tu di mana, bangsa apa,tua @ muda, sebabnya ada. Jangan la terlalu taksub nak menilai agama Islam ye, banyak lagi yang awak kena ALERT.. nak tau lebih dalam lagi mengenai agama ISlam, esp kahwin cerai n poligami.. u have too read more book about Islam..

  62. #62 by r.a intan on May 26, 2008 - 5:44 am

    biar dunia bicara……
    yang penting kita happy….

  63. #63 by al ghanni on July 5, 2008 - 6:47 pm

    ct yang hepi napa kita yang sedih? udalaaa…h emang disayang sih.. tapi apa mau dikata.. emang dunia dh mau kiamat, lelaki dan pempuan satu banding limapuluh, jadi berebutlah… 🙂

  64. #64 by al ghanni on July 5, 2008 - 6:49 pm

    cuma soal ct yang menikah secara sah dan halal udah buat ribut semua orang. di sini banyak artis yang betingkah jauuuuhhhhh lebih buruk dr dia…

  65. #65 by syeeda on October 21, 2008 - 9:54 am

    salam…ada pics masa wed siti tak…i nak tgk wedding dress dia..lg2 dress ala cinderella tu.. kalu ada, please let me know…please..
    thank u!!

  66. #66 by muhamad azmi bin atan on September 28, 2009 - 9:27 pm

    hai saya muhamad azmi bin atan i love u siti kau ingat sabir posman siti kirim salam kat muhamad azmi siti i rindu u dan kita kahwin siti bila kita boleh jumpa siti nak makan goreng pisang

  67. #67 by babymira on March 1, 2010 - 4:16 pm

    siti makin cantik lepas kahwin, glamer tul tudung siti la ni…he..he…pakai tudung leh dedah rambut lagi..glamour mak kiah…hi.hi.

  68. #68 by muhamad azmi bin atan pisang on April 20, 2010 - 6:42 pm

    hai siti nurhaliza aku muhamad azmi bin atan pisang kk minta no fon siti siti kau walaupun dah kahwin masih cantik malah makin cantik siti aku muhamad azmi ajak siti kahwin kalau siti nak cerai dengan datuk k siti doa jadi penanggalan orang sabah kk cakap balan balan siti aku azmi masih singgel masih bujang 29 tahun umur aku azmi siti maaf kalau puki dan kelantit siti azmi tapuk di daun cuma azmi nak layan nafsu siti sedapkan goreng pisang azmi bye i love u

  69. #69 by muhamad azmi pisang on April 24, 2010 - 7:44 pm

    siti saya muhamad azmi minta kirim salam pada siti nurhaliza sebab azmi rindu bettul pada siti siti kasih tahu datuk k yang azmi suka kat siti dan nak kahwin dengan siti kalau dato k marah siti kata kan siti yang mula dulu kirim salam kat azmi di kk sabah siti azmi akan mencintai siti nurhaliza hingga akhir hayat azmi percayalah macam bukan cinta biasa siti betulkah puki siti hilang kalau betul azmi yang tapuk di daun keladi mengikut ilmu nenek moyang azmi sampai mati kena pukul daun keladi siti cinta kita muhamad azmi serban jubah dan siti nurhaliza tudung bagaikan nabi sulaiman dan cinta isteri balqis lahir ataupun jelmaan hidup semula 100 tahun kemudian itu ada dalam tafsir al quran untuk pengetahuan siti azmi sudah baca 6 kali tafsir al quran siti sukakah kalau azmi pakai serban dan jubah seperti pas dan tabligh seperti di hari pertama kita bertemu dulu kan azmi pakai serban siti bertudung dan di malam hari siti kirim salam kat azmi di kk sabah mandarin hotel dato k ada hotel 5 bintang azmi ada juga hotel 5bintang di alam dunia kalayan gam minta maaf pasal gam i love u bye

  70. #70 by muhamad azmi nabi sulaiman on May 1, 2010 - 1:30 pm

    hai aku muhamad azmi nabi sulaiman kau siti balqis siti i azmi rtindu u datang lah kk sabah i nak ngomong dengan u siti ngapa kau mandul kesian datuk k siti azmi nak juga kahwin siti

  71. #71 by muhamad azmi dajjal on May 1, 2010 - 3:53 pm

    hai siti nurhaliza sekarang hajah datuk siti nurhaliza saya muhamad azmi kk sabah betul betul rindu cinta sama siti hello sayang sayang siti sabar sajalah kalau siti mandul dalam tafsir alquran allah ada berfirman ada hamba ku yang ku mandul kan azmi masih ingat lagi siti kirim salam i love u pada azmi di kk negeri sabah memang tak sabar siti nak jumpa azmi di waktu siti beli goreng pisang siti yang hairan mengapa banyak kawan kawan azmi panggil azmi dajjal mungkin azmi dajjal cinta siti siti kau punya suara betul betul besh azmi dajjal ataupun nabi sulaiman betul nak kahwin siti nurhaliza hajah balqis bye balqis siti nurhaliza hello sayang sayang betul rindu asmara

  72. #72 by muhamad azmi bin atan on May 11, 2010 - 2:37 pm

    hai siti nurhaliza aku muhamad azmi nak jilat puki siti siti nak kah kita siti nurhaliza dan muhamad azmi berasmara azmi rindu puki siti nurhaliza siti kalau kita azmi dan siti berasmara pasti siti mengandung anak azmi datuk k pasti cerai siti kalau siti mengandung anak azmi siti puki kau sedap dari rupa kau yang putih lagi cantik pasti puki siti merah unggu azmi punya zakar pun besar tahan lama siti aku azmi betul cinta i love u siti pisang kk sabah boyfriend hajah datuk siti nurhaliza muhamad azmi bukan cinta datuk k siti kau masih cinta aku azmi kahwinlah aku

  73. #73 by muhamad azmi bin atan on May 13, 2010 - 3:25 pm

    siti nurhaliza saya ni hello hello saya azmi sayang rindu buat siti siti u nak beli goreng pisang azmi ini no fon bapa muhamad azmi 0168815143 siti datanglah di sabah kk menyanyi di masyarakat kadazan dusun saya azmi pernah nampak paha dan seluar dalam siti semasa siti duduk di pentas kk sabah saya azmi rasa nak jilat puki siti oh ya azmi rasa sedap melancap apabila hayal siti bogel

  74. #74 by muhamad azmi bin atan on May 13, 2010 - 3:41 pm

    hai siti nurhaliza i love u saya azmi ajar hajah siti nurhaliza ilmu permanis .layang layang selayang pandang butu manis di pandang orang berkat doa lailahaillallah muhammadar rasullulah. permanis pugai 2 hang tunjuk lembaga sari air gunung bernaga putih kau anak rasullullah kahwin kan aku dengan (siti nurhaliza) berkat doa lailahaillalah muhammadarrasullullah siti datang lah jumpa aku muhamad azmi kk sabah i love u kita kahwin janda siti nurhaliza

  75. #75 by muhamad azmi bin atan on May 17, 2010 - 8:38 pm

    hai siti nurhaliza saya muhamad azmi kirim salam pada hajah siti nurhaliza azmi rindu siti siti tujuan azmi buat mel ni azmi nak siti derma muhamad azmi kk sabah sebab azmi kerja cuma ikut bapa jual goreng pisang siti i love u siti bila kau cerai datuk khalid muhamad jiwa kita kahwin ya pakai kompang oh ya siti derma lah azmi goreng pisang harap siti nurhaliza beri sumbangan pada azmi kk sabah goreng pisang di akaun agro bank nombor akaun agro bank muhamad azmi bin atan 2006911000086815 siti azmi minta sumbangan siti sebab azmi tinggal sekeluarga goreng pisang dengan ayah ibu rumah sewa sekarang ayah dan ibu sudah tua pendapatan sekeluarga jual goreng pisang jadi siti beri lah derma sumbangan ikhlas pada azmi sekeluarga ayah dan ibu di nombor akaun agro bank terima kasih i love u

  76. #76 by muhamad azmi bin atan on June 17, 2010 - 3:56 pm

    hai siti aku muhamad azmi count drakula nak jadikan siti princess aku count drakula siti aku muhamad azmi goreng pisang kk sabah tak bolehkahwin dengan siti sebab siti nurhaliza bakqis isteri nabi sulaiman aku azmi ubah nak ambil malisa keristian perempuan idaman ku sebagai isteri siti kau kembar aku muhamad azmi bin asril kk sabah sebab aku azmi berasal dari buah pic siti haji tarudin culik siti iaitu kembar aku yang gugur jadi perempuan siti aku azmi sakya muni budha berasal dari buah pic sabda nabi muhamad tuntut ilmu sampai negeri cina siti haji tarudin culik siti dari keluarga minang kabau campur melayu dan paku kepala siti dan haji tarudin jadikan siti sundel bolong siti kau kembar aku muhamad azmi bin asril bapa kita mama kita dahlia binti munir

  77. #77 by muhamad azmi bin asril on June 20, 2010 - 2:51 pm

    siti aku muhamad azmi kembar kau sebenarnya aku elvis presli lahir semula ada tanda one two tree four di tangan dan di kaki siti aku sakya munee budha berasal dari buah pic tahu siti ibilis azazil yang menyamar jadi balkis isteri nabi sulaiman siti aku muhamad azmi elvis presli pernah jumpa allahyarham p.ramlee suruh aku cakap akulah pi ramlee zaman sekarang siti aku cinta pada mu tapi kau balqis isteri nabi sulaiman siti balqis kenapa kau hilangkan cincin sampai nabi sulaiman tinggalkan kerajaannya balqis mengapa kau berasmara dengan datuk k kau isteri nabi sulaiman

  78. #78 by muhamad azmi bin asril on June 20, 2010 - 2:54 pm

    balqis mengapa kau berasmara dengan datuk k kau isteri aku nabi sulaiman balqis mengapa kau ada di zaman sekarang balqis nabi muhamad kata kau ibilis azazil yang menyamar jadi balqis isteri aku nabi sulaiman balqis aku muhamad azmi selalu mohom supaya dapat masuk surga firdaus

  79. #79 by muhamad azmi bin asril on June 23, 2010 - 3:11 pm

    hai siti aku nabi sulaiman aku tahu kau siti mariam imran ibu nabi isa kau mariam mengingatkan aku tentang balqis ya mahkota aku nabi sulaiman ada kunginya di angkat oleh burung burung mahkota aku nabi sulaiman anak nabi daut macam pemuda arab pakai di kepala memulakan perang dunia ke 3 siti kau mariam imran ibu nabi isa kasih ingat aku tentang balqis nanti aku nabi sulaiman kasih buat kau baitul makdis siti kau juga dewi guanyin aku saitan monyet bidadari siti nurhaliza tetap pakai baju bidadari aku sakya munee budha siti mariam imran ibu nabi isa jangan bimbang aku muhamad azmi goreng pisang mohon surga firdaus aku muhamad azmi pisang kk sabah di hantar oleh jibril untuk mengandungkan siti mariam imran ibu nabi isa memang akulah allah yang cina cakap sakya munee budha tu mariam imran ibu nabi isa aku allah kasih tahu nabi sulaiman kau siti mariam imran ibu nabi isa supaya mengingatkan nabi sulaiman balqis siti nurhaliza aku nabi sulaiman mohon aku tukar jadi king solomon dalam kitap injil

  80. #80 by muhamad azmi bin asril on July 4, 2010 - 3:40 pm

    siti nurhaliza aku ni hello aku muhamad azmi bin asril siti goreng pisang kk stacy kk sabah siti kau bukan mandul tapi perkahwinan kau tu perkahwinan pndan itulah tidak boleh beranak siti kau pondan dalam tafsir alquran siti puki kau pondan ada di belakang punggung perkahwinan siti nurhaliza dengan khalid muhamad jiwa perkahwinan pondan tak beranak bukan mandul aku muhamad azmi jadi polis tembak khalid muhamad jiwa ada pistol penjahat dalam negeri dalam tafsir al quran i love u pondan siti puki kau pondan ada di punggung bukan hilang kata bomoh azmi

  81. #81 by muhamad azmi bin asril on July 4, 2010 - 3:42 pm

    siti kau ibilis aku azmi jadi bala tentera kau dan aku azmi bala tentera kau siti ibilis nikah kau dan asmara supaya ibilis dan bala tenteranya masuk neraka tafsir alquran kata kau ibilis aku bala tanteranya berasal dari golongan jin

  82. #82 by muhamad azmi jesus on July 5, 2010 - 1:37 pm

    siti nurhaliza aku azmi stacy kk pisang aku jesus kau siti marry maglnan pahang tu keristian

  83. #83 by muhamad azmi jesus on July 5, 2010 - 1:44 pm

    siti nurhaliza kau kirim salam sama aku azmi stacy kk pisang aku azmi jadi artis no 1 in malaysia and the wold aku azmi nyanyi ada bunyi cicak anjing aku jadi artis di k box

  84. #84 by muhamad azmi jesus on July 5, 2010 - 1:45 pm

    marry maglan aku jesus kalau banyak orang mat saleh nak asmara siti cakap saja jesus in macsicen

  85. #85 by muhamad azmi jesus on July 5, 2010 - 1:46 pm

    aku tak mahu jadi khalid muhamad jiwa

  86. #86 by muhamad azmi jesus on July 5, 2010 - 1:46 pm

    maskahwin khalid muhamad jiwa nikah tersebut hanya di pelacuran

  87. #87 by muhamad azmi jesus on July 5, 2010 - 1:49 pm

    siti dalam peti ais kau ada darahkah kau hisap darah aku azmi

  88. #88 by muhamad azmi jesus on July 5, 2010 - 1:53 pm

    obama i am god know the pantegon the hand god jihad tabligh

  89. #89 by muhamad azmi bin asril on July 10, 2010 - 8:01 pm

    siti nurhaliza sebenarnya kau anak orang putih kulit kau kuning doktor muhamad azmi kk nak hubah otak rakyat malaysia supaya tengok kulit siti kuning orang putih siti kenapa di malaysia tak boleh masuk lagu short dick man siti nurhaliza kau tu orang putih yang berambut hitam jadi aku azmi tak nak nikah siti cuma aku azmi nak berlakon lucah di 89.com dengan siti aku azmi princs calls nak siti nyanyi lagi princs callir kena sumpah aku azmi anak raja ingland princs calls jadi siti cinta aku sihir aku hilang istana sulaiman aku princs calls yang pakai

  90. #90 by muhamd azmi bin king ingland on July 10, 2010 - 8:42 pm

    siti nurhaliza kau dan aku azmi kk sama lahir dalam u f o dajjal kau anak orang putih rambut hitam aku azmi anak orang putih anak king ingland orang alim ingland ibilis bawa naik kuda jumpa allah terus allah kata nabi sulaiman anak nabi daut siti nurhaliza thank you for u love siti nurhaliza aku azmi suka lakukan asmara secara lesbien aku azmi suka lakukan lesbien kau khalid muhamad jiwa kita bertemu di alam roh jadi cepatlah nikan aku azni kk pisang kk aku boleh mengandung kiamat siti tak boleh pasal anak orang putih khalid muhamad jiwa aku azni suka lesbien dengan siti sampai dia cinta aku khalid muhamad jiwa ini no fon bapa aku azni lesbien 0168815143

  91. #91 by muhamd azmi bin king ingland on July 10, 2010 - 8:47 pm

    khalid muhamad jiwa kita aku azni anak goreng pisang kk sabah sebelah mandarin hotel aku dengan kau datuk k sudah bertemu di alam roh jadi cepatlah nikah aku azni sebab siti nurhaliza banyak berlakon lucah di 89.com tapi k aku azni macam pondan bah bang k aku azni suka lesbien

  92. #92 by muhamad azmi on July 11, 2010 - 3:21 pm

    siti beta muhamad azmi anak sultan brunei semalam mimpi kahwin dengan aziuni sahana jadi tak nak kahwin siti siti tolonglah aku azmi tak nakmakan nasi kangkang siti sebab nantijilat kelantit siti

  93. #93 by muhamad azmi on July 11, 2010 - 11:49 pm

    khalid muhamad jiwa kau nikah dengan anak kau sendiri siti dalam u f o ada kembar di luyang hotel lima bintang di america sarikat tapi kau raja ingland aku jesus pertama boleh kasih hidup balik isteri kau orang ingland khalid muhamad jiwa siapa nama kau ingland kau nikah dengan anak sendiri dalam kitap taurat injil abang dengan adik saja boleh tak boleh bapa anak jadi kamu ni keluarga drakula dracula aku jams nak berlakon lucah dengan anak kau siti khalid muhamad jiwa

  94. #94 by muhamad azmi on July 12, 2010 - 12:12 am

    siti nurhaliza kenapa kau mahu nikah dengan bapa kau khalid muhamad jiwa kamu anak beranak orang ingland dia lelaki raja ingland kau anak dalam u f o ada kembar di luyang kk sabah malaysia aku warning kau siti kalau kau yang kapal terbang langgar bagunan america sharikat and pentegon siti nurhaliza kau orang putih rambut hitam tanyalah bapa kau khalid muhamad jiwa tu bapa kau orang putih dalam taurat injil anak bapa tak boleh abang adik boleh tapi dapat tanda siti aku azmi tahu yang kau anak beranak mama kau orang putih ingland keluarga drakula dracula

  95. #95 by muhamad azmi bin asril on July 18, 2010 - 9:00 pm

    siti nurhaliza kau memang allah lah wajah kau siti allah memang cantil aku muhamad azmi sultan sumatera mohon pada siti allah agar aku azmi pisang jadi sultan sumatera ganti kerajaan sultan sumatera siti allah aku azmi orang munafik selalu tipu allah baca tafsir al quran berbahu busuk macam buah zakum aku azmi orang munafik memang masuk neraka kafir jadi aku azmi orang munafik agar supaya dapat keampunan munafik pada mu siti ya allah tak pernah ambil isteri wajah kau siti allah memang cantik sekali aku azmi tahu dalam tafsir al quran kau siti allah selalu mahu pikir ambil anak dari maklukh siti allah ambil lah nabi sulaiman dari anak makhlik siti allah

  96. #96 by muhamad azmi bin asril on July 18, 2010 - 9:07 pm

    siti nurhaliza aku bomoh azmi sorrylah tapuk puki siti di daun memang aku bomoh kk sabah aku kasih balik puki kau kulhuallah kuhuma kubusma

  97. #97 by muhamad azmi bin asril on July 18, 2010 - 9:08 pm

    siti nurhaliza kawan aku bomoh azmi cakap perempuan yang kahwin tak pandai beranak adalah perkahwinan pondan

  98. #98 by muhamad azmi bin sultan asril on July 23, 2010 - 8:05 pm

    balqis sorrylah aku nabi sulaiman tinggalkan balqis siti sorry aku azmi pakai butu sulaiman itulah kau marah aku azmi balqis sorry aku azmi tak sambut salam siti sebab tahu siti ibilis menyamar jadi balqis aku azmi mana boleh kahwin isteri sulaiman termasuk khalid muhamad jiwa aku azmi baca tafsir alquran mana ada sulaiman penghujung kiamat nabi isa putera maryam imran adalah di penghujung kiamat ini

  99. #99 by nuhamad azmi bin atan on July 25, 2010 - 8:20 pm

    siti nurhaliza jasad aku azmi kk khalid muhamad jiwa yang pakai ada tahi lalat di butu datuk k itulah jadad aku azmi siti aku tak tahan pakai jasad orang lain siti aku azmi orang alim america aku azmi lahir dalam u f o alien yang culik aku bapa mama aku di america ada sharikat kapal terbang kalau aku berasmara memang cara america tiap malam aku gosok butu atas katil hayal siti supaya butu aku besar allah suruh aku melancap hayal balqis bukan siti

  100. #100 by nuhamad azmi bin atan on July 25, 2010 - 8:21 pm

    siti aku azmi orang america bapa aku ada sharikat kapal terbang mama aku azmi jadi superman selamatkan siti jatuh dari bagunan aku ada

  101. #101 by muhamad azmi bin asril on July 27, 2010 - 8:43 pm

    siti aku muhamad azmi aku memang bomoh azmi kk siti kau tak payahlah cari kelantit puki kau siti yang hilang pada semua lelaki di kk aku bomoh azmi pisang kk dah simpan kelantit puki siti merah merah di butu aku bomoh azmi pisang kk siti jangan repot polis nanti aku bomoh azmi jel siti aku bomoh azmi tahu di rambut dan baju siti ada ilmu guna guna untuk kahwin khalid muhamad jiwa pakai ilmu itu siti jangan bimbang nak jumpa aku bomoh azmi kk aku bomoh azmi allah sudah suruh kahwin dengan aziuni sahana balqis mesti ada bayaran untuk dapat kelantit puki siti merah merah ya alhamdulillah siti tang ko ko lai

  102. #102 by muhamad azmi bin asril on July 27, 2010 - 8:51 pm

    siti aku muhamad azmi kk suka mahu perkahwinan pondan

  103. #103 by Errol Berlo on November 9, 2010 - 2:24 am

    inordinate blog you sit on

  104. #104 by Nanette Cicco on November 13, 2010 - 9:47 am

    I am still looking for a new.

  105. #105 by Drew Barrymore on November 17, 2010 - 12:12 am

    hahah, a long time for me some. Well this is also an. I need this article one of my school projects, and mine has a similar topic as yours. I am relieved that I found it, have a good one.

  106. #106 by Glennda Mirabete on May 1, 2011 - 12:30 pm

    Nice, you should make up for the times that you were busy. I will look forward to your posts.

    please visit my blog: 11×17 scanner

Comments are closed.